власність

Планета Земля є власністю людства? А якщо завтра людство відкриє крім себе ще дві-три розумні цивілізації на планеті, які стоять на вищому щаблі розвитку ніж людство? Або прилетять високорозвинені цивілізації з космосу і скажуть людству: ми вас створили. Чия тоді планета Земля, Сонячна система?
‪#‎Власність‬ - дурня, яку придумали люди(?) кілька тисяч років тому. Людина може володіти лише тим, що може нести на собі, або зберігає навіть після смерті. Всі ці розмови, закони про власність лише інструмент для створення розбрату, війн, злочинів між людьми.
Так ми використовуємо закони які діють зараз, володіємо власністю(квартири, будинки, предмети, ділянки землі). Але хто володів цим 30 років тому? Хто може дати гарантію, що через 30 або більше років існуватимуть такі само закони щодо власності, існуватиме сама "держава" з сучасним законодавчим полем?
Чи є сенс в тому щоб витрачати інтелектуальні ресурси на розподіл та перерозподіл власності?
Історія показує, що це(власність та її узаконення) марнування часу і ресурсів, все змінюється... Власність і власники щезають в століттях як хвилі в океані...
Попередні покоління в 20-му столітті бачили як змінюються власники ресурсів, землі, як виникають і щезають у небуття держави протягом одного людського життя...



СУСПІЛЬНІ АСПЕКТИ ВЛАСНОСТІ

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"