Європа

Текст краще читати під трек З «ХОЛОДНОГО ЯРУ»

В 1986 році взорвали ядерний реактор, в 1990-2016 роках влаштували війни, геноцид. Буде відплата 100%. Агенти росіян, українців вже завезені в ЄС. Ми разом можемо порвати ЄС як "тузік грелку".

Біла раса Простіше завоювати сусідні народи і забрати їх добро... Перевірено століттями і тисячоліттями.
США дають зброю полякам тому, що бояться об'єднання України з РФ і нового військового походу на Східну Європу. Це вже було в 1939-1945, 1959, 1968. Що зможуть протиставити Польща, Румунія, Угорщина, Словаччина, Чехія, Німеччина трьом ядерним державам?


Тепер розумієте чому політики багатьох країн ЄС намагаються підіграти Путіну, зайняли проросійську позицію. Лобіюють відміну санкцій. Вони вважають, що якщо віддати Україну РФ це щось змінить. Дійсно, ЄС отримає невелику фору в часі на кілька років. Але якого прогресу за ці роки сягнуть військові, інформаційні технології?

За 1990-2016 рік європейці "наїли жирку", логічно що постСРСР прийде їх "розкуркулювати"...
Саме цього бояться європейці. Нової навали "варварів" зі сходу. Бо вже руйнували Римську, Австро-Угорську імперії. Так само буде зруйновано ЄС.
Саме тому ЄС не дає безвізовий режим українцям, росіянам, білорусам.


Війна та революція 1914-1922 років лише відсрочили агресію і розорення європейських країн.
Сталін планував захопити частину Європи в 1930-1939 роках. Частково це вдалось в 1945-1980. Розвал СРСР в 1990 дав перерву ЄС на 26 років. Україну вдалось вмовити і пацифікувати. Налаштувати на конфлікт і війну з Російською Федерацією в 2005-2016 роках.



Практика показує, що простіше відкрити ворота замку ніж чекати пару років поки їх винесуть і замок зруйнують...
Що далі?...


P.S. У військовому сенсі РФ мала спершу захопити країни Балтії, отримати вихід в Балтійське море. Це стратегічно вигідніше ніж окупувати Крим і частину Луганської, Донецької областей.

Росіяни застряли в Україні на 3 роки. Не бачу сенсу в такій дивній війні.

Окупувати країни Балтії простіше ніж воювати з Україною.

Країни Балтії не мають гарантій безпеки типу Будапештського меморандуму. NATO все одно б не захистило їх. Обама не почав би ядерну війну з РФ через чотири маленькі країни з населенням 10-50 млн.

Яка роль США, ЄС у розв'язанні війни між Україною і Російською Федерацією?

Росія готується до минулої війни.
Війна 1990-2030 років йде за один ресурс - ЛЮДЕЙ!
В Росії, Україні та інших уламках СРСР цього досі не зрозуміли і програють...



5 червня 1772 року повноважні представники ПруссіїАвстрії та Росії підписали в Петербурзі договір, за яким відбирали на свою користь так звані санітарні смуги, тобто території по периметру Речі Посполитої. За цією угодою:
Втручання сусідів призвело до другого поділу, затвердженого сеймом у Гродно 1793 року.Цього разу від Речі Посполитої відрізали такі частини:
  • Австрійських вимог до уваги не взяли.
Після придушення повстання у 1795 році Російська імперіяАвстрійська імперія та Королівство Пруссія здійснили третій поділ, після чого Річ Посполита припинила своє існування.Результат третього поділу Польщі призвів до такого:
  • до Австрії було приєднано Краків, Холмщину, Південне Підляшшя та частину польських земель над Віслою — Нову Галичину (однак незабаром ці землі стали ареною воєнних дій між Наполеонівською ФранцієюАвстрійськими Габсбургами, Королівством Пруссією та Російською імперією. Причому в різних коаліційних комбінаціях ці держави часом були союзниками, а часом — ворогами);
  • Королівство Пруссія отримало частину Підляшшя й Мазовецьких земель з Варшавою, а також частину Жемайтії.
До договору, підписаного в Петербурзі, було додано таємний протокол:
  • «З огляду на необхідність усунути геть усе, що може оживити пам'ять про існування Польського королівства… високі договірні сторони погодились… ніколи не вводити до своїх титулів, в назву або навіть вказівку на назву Польського королівства, що має залишитися придушеним від нині на віки вічні».
Королівство Польське (КонґресовеЦа́рство По́льськепол. Królestwo Kongresoweпол. Królestwo Polskie Kongresowe, як прийнято в польській історіографії; рос. Царство Польское) — автономна польська держава у складі Російської імперії в 18151875 роках. Утворена на основі Варшавського герцогства, шляхом конституційної персональної унії з Російською імперією, згідно з рішеннями Віденського конгресу. Займала територію ЛюблінськогоЛодзькогоМазовецькогоПідляського і Свентокшиського воєводств Польщі. Голова держави — російський імператор, він же — цар Польщі.
Мала обмежене самоврядування, сильно урізане в результаті поразки польсько-литовських повстань 1830–1831 і 1863 років. Поступово втратила автономію, перетворившись 1875 року на російську провінцію (Привіслінський край).1915 року відновлене Центральними державами як Королівство Польща. В іноземній історіографії також — Російська Польща, Конгресове королівство (пол. Królestwo Kongresowe). 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"