Економіка, стратегія, політика, мінімальна зарплата


Коли прем'єр-міністр країни заявляє, що мінімальна зарплата в 17 році має бути 3200 грн, де обгрунтування? Можна назвати імена науковців, економістів, які розробили економічну програму уряду на 1, 2, 5 років? Хто ці люди? Назвіть будь ласка поіменно!
Де можна прочитати програму уряду і її економічне, наукове обгрунтування?
Кожна цифра в економіці має грунтуватись на економічній теорії. Цифру 3200 грн на місяць ($0.77 за годину) має давати певний економічний інститут, підрозділ НАН.
За кожною цифрою мають стояти прізвища науковців, економістів, які її вивели. Обгрунтування і прорахунок головних параметрів: занятості, кількості робочих місць, ВВП, тощо.
Має бути декілька цифр мінімальної зарплати і декілька економічних моделей розвитку. Всі ці теорії і моделі презентуються Верховній Раді і обирається стратегія розвитку країни на 5 років.
В стартегії розвитку мають бути прописані мінімальні погодинні зарплати для всіх областей країни.

Нема науковців, науки, вчених? Чи просто ліньки розробити стратегію на 5 років? 
Для чого витрачати мільярди гривень на освіту і науку, якщо вчені країни за 26 років не можуть науково обгрунтувати і розрахувати якою має бути мінімальна зарплата в країні?
Чому в усіх країнах працює, а в Україні ні? В Україні якась унікальна, економіка, не така як у всіх?

Питання риторичні. Якщо знайдеться український "Стігліц", "Кругман" то відповість, розробить теорію і обгрунтує, пояснить унікальність економіки. Чого не зуміли зробити попередники за 26 років "реформ" і "розвитку".

Підтримую підвищення мінімальної зарплати до 3200 грн на місяць. Але це підвищення має на чомусь базуватись. Є навіть контрпропозиція для стимулювання підвищення мінімальної зарплати компаніями.

Система оподаткування в Україні має бути простою.
Якщо у компанії, підприємства мінімальна погодинна зарплата (МПЗ) $1, то компанія сплачує 25% податок з прибутку.
МПЗ $2 - податок 20%
МПЗ $3 - податок 15%
МПЗ $4 - податок 10%.

Мінімальна погодинна зарплата на підприємстві, в компанії $5 - податок 5% з прибутку.


Коментарі

  1. Містер Бенджамін вийшов за межі своїх вимог, щоб допомогти мені отримати кредит, який я використовував для розширення свого аптечного бізнесу. Вони були дружніми, професійними та абсолютними дорогоцінними каменями для роботи. 247officedept@gmail.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"