Про українців і політику

Тепер з Україною можуть вчинити так, як вчинили з Грецією Венізелоса в 1918-1920 рр. В будь-якому разі, Трамп і світ можуть щонайбільше це визнати анексію Криму й скасувати санкції. А от мову й ідентичність можемо знищити чи врятувати тільки ми самі. Ніякий Трамп не знищить українську мову у Луцьку чи Рівному і ніяка Хіларі не врятує українську мову у Києві чи Полтаві - лиш ми самі. Без американського поезидента Українська нація є, а от без мови - на її землях швидко будуються русскій мір.

Ми схожі на богів, які щойно дізнались про свої суперздібності. Ніхто нічого не зможе вчинити з Україною окрім самих українців.
Чужинці так багато і часто вказували Україні за 300 років як і з ким жити, що бажання самим визначати своє місце в світі не могло не виникнути :)
Хто такий президент США, Росії, ЄС для українця?
Ніхто, і звуть його ніяк!
Нажаль більшість українців досі за звичкою заглядають у рота путіним, меркелям, олландам, клінтонам, обамам та решті маріонеток світової вистави.

Що заважає Україні створити між собою і Росією кілька буферних держав(республік) на місці Воронезької, Брянської, Курської, Бєлгородської, Ростовської областей та Краснодарського краю по типу ДНР, ЛНР?
Звичайно до цього процесу варто підходити обачно і тричі подумати перед тим, як діяти. Бо азійська країна, політика і реакція на війну не подібні до європейської. Країни Азії воюють до цілковитої перемоги або поразки...

В 20-му столітті Східна Європа була буферною зоною між країнами "заходу" і СРСР. Останні 25 років Україна, Білорусь були "буферною зоною" між ЄС і РФ.
Мета - створення "зон нестабільності", джерел протистояння всередині самої РФ. Послаблення ворога. Перенесення військових дій на територію противника, розпорошення уваги. Створення кількох театрів бойових дій.

Насправді не замислювався глибоко для чого створювати буферну зону між Росією і Україною. Але якщо в 17-18 роках в РФ вибухне нова революція, або відбудуться якісь катаклізми буферні території зможуть зупинити мільйони біженців.
В України є план на випадок, коли 5-15 млн росіян тікатимуть з країни? Отож!
Україна ледве переварила 1-2 млн власних біженців зі Сходу та Криму.

У Службі безпеки України інформують, що перший етап реалізації розробленого Росією плану дестабілізації ситуації в Україні з метою оголошення дострокових парламентських виборів заплановано на 15 листопада з всеукраїнської акції протесту банківських вкладників.
«Старт зазначених дій заплановано на 15 листопада з всеукраїнської акції протесту банківських вкладників», - сказав начальник департаменту захисту національної державності СБУ Анатолій Дубик на брифінгу в п'ятницю, 11 листопада, інформує«Інтерфакс-Україна».
СБУ назвала дату початку плану Кремля з дестабілізації ситуації в Україні

Цього місяця керівництво Росії планує дестабілізувати ситуацію у 10-15 регіонах України. Про це заявив очільник СБУ Василь Грицак, повідомляє телеканал «112 Україна».
В листопаді Росія планує дестабілізувати ситуацію в 15 областях України, – голова СБУ

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"