Головний наш ворог - таргани в головах.

Головний наш ворог - таргани в головах.
Щиро - не для всіх:
Рівень життя населення з 2017 року прямо пропорційний мірі переляку влади олігархії та самої олігархії. Відсутність переляку влади олігархії дорівнює нулю зросту добробуту. Саме тому сьогодні НЕ свято, а огляд сил Майдану. Не потрібно комусь загрожувати - усе, що можна вже сказано. Почуто та забуто. Справедливо забуто, як дорослі люди забувають дитячі примхи...
А тепер - розважаймося разом з Лижичко, Найємом, Лєщенком, Сюмар - політика без політики, партії без прапорів та лідерів. Вигадуємо покарання парламенту на прикрість президентові.
І багато чого такого, що світова історія не знала. Україна ж країна унікальна - відчуваємо так, наче немає ніякого навколишнього світу зі своїм багатовіковим досвідом...
Жаль, але будуть звучати, як і раніше грізні заклики та погрози - аби одночасно і багато у чому "переконати" нашого президента, який, може чогось не зрозумів...
Таргани у головах - головний наш ворог. Відсталість загальної культури - теж. Але страшне не незнання - але відсутність стимулів їх отримати, щось знати. Тобто у громадянській свідомості не доброякісна, а саме злоякісна пухлина агресивного невігластва, агресивного небажання щось засвоїти поза темою добування їжі до кінця сьогоднішнього дня.
Потрібно знати, що режим Януковича-Порошенка ПРИСКОРЮЄ вимирання поклінь, що виховалися по лекалам радянської влади, є продуктом негативного відбору. Адже є ДВА виходи: вникати в складнощі життя та мати користь з нового досвіду - або тихо з образою в серці тихо вимирати, не бажаючи побачити життя у нових формах сучасності.
Настрої мас - первинні, дії влади - вторинні.
Потрібно помітити, що Саакашвілі та Тимошенко уникають (явно) контактувати, але і критикувати один одного. Влада взяла за правило уникати прямої критики Тимошенко - віддавши на відкуп цю тему людцям типу Ляшка.
Розумно.
Саме тому дії Тимошенко будуть суто пропорційні масової активності. Якщо людей охопила апатія - будуть слухати Порошенка. Якщо активність підніметься - їм підсунуть Саакашвілі. Той фактично "висить у повітрі" української політики - бо не вписується ні в які строки політичних виборів та створення політичної партії. Йому - місце "Самопомічі" як Садовому-2.
Протестний рух роздрібнений, малий та середній бізнес слабне, звужується внутрішній ринок. На внутрішній бізнес посилюється тиск. Щоб довести його до стану - коли він не вимагатиме - але вмовлятиме!
"Багато зброї в країні" мало що дасть: адже його побоюються застосовувати навіть проти приватних бандитів - бо ще самих запишуть до бандитів...
У нас пишуть, що "фермери озброюються". Але це краще згадувати тільки після застосування зброї проти бандитів. Адже зброя на руках не зупиняє побиття АТОшників в тилу, не зупиняє аграрних рейдерів...
Внутрішній ворог гірше зовнішнього - бо він зацікавлений у збереженні ворога зовнішнього якнайдовше.
Так що таргани, каша в наших головах - головна наша перепона.
Ярош - командир президентських преторіанців?
Ярош просить у президента дозволити створення Резервної армії. Порошенко нагороджує бійців на фронті - і ті "пишаються" нагородою з рук Порошенко.
Вистачило розуму і мужності на захист країни - але не вистачило розуму і совісті зрозуміти, що Порошенко - це нескінченна олігархічна війна за договорняку - для збереження олігархічних режимів Порошенко і Путіна.
І в Росії, і в Україні без цієї війни ці диктатори не втрималися б при владі. Це - війна рабів-воїнів - "гладіаторів". Там дітей олігархії немає.
Білозерська - журналістка. Але, на жаль, не історик і не соціолог - щоб зрозуміти, що ЇХ армія буде дозволена лише як каральна армія на внутрішньому фронті - проти свого народу. При такій різниці в доходах і правах - режим можна утримати лише насильством.
Так що чекаємо Яроша на допомогу Нацгвардії і поліції з титушками. Він вже відзначився наклепом на адресу Лісника і байдужістю до політв'язнів-добровольців.
Так, люди Кличко вже перебоялись - перерахунку квитанцій не буде. Вітаю зі святом.
Довідка. Преторіанці - збройна охорона римського імператора. Солдати охорони імператора отримували в два рази більше легіонерів на зовнішньому фронті.
Станіслав Овчаренко

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"