Українська інформаційна корпорація GU

Yuriy Sytnyk сказав що "ми" не знаємо нічого про ІДІЛ(ISIS).

Це уявлення характеризує якість роботи українських ЗМІ, журналістів. Щоб бути гравцем в світовій політиці варто надавати громадянам якісну інформацію про події в Світі.
Українські журналісти мають поставляти суспільству якісну, свіжу інформацію про події, процеси на планеті. 
Ви якісну аналітику про питання внутрішньої та світової політики давно бачили?
Поле не оране. 
Українців цікавлять процеси на планеті, на всіх континентах і не тількі політичні, економічні. Коли українці знатимуть про події в Світі, хтось зможе попередити про майбутню економічну, фінансову або екологічну кризу. Або навпаки розказати про якісні зміни в інших країнах, суспільствах. Можна поширювати знання про позитивний досвід, вдалі приклади співпраці держави і громадян, громадських організацій. Соціальні процеси теж мають викликати цікавість. Що українці, як громадяни країни в Європі, думають про політику мультикультурності, як ставляться до проблем нелегальної міграції? З якими проблемами стикнулись нові члени ЄС протягом 10-15 років? Що відбувається з економіками наших найближчих сусідів?
Як живуть українці в сусідній області, районі, місті? Про це теж мало хто говорить. Обмін інформацією в суспільстві звівся до однотипних інформаційних повідомлень з фронту, політичних новин та розповідей про те, яка катастрофічна ситуація в економіці :)
Розмови про корупцію, реформи яких нема. Безліч пустопорожніх балачок.
Де репортажі, статті про реальну економіку? Про роботу заводів, фабрик, банків, шкіл, дитячих садків, спортивних секцій, гуртків юних натуралістів та юних техніків? Студенти факультету журналістики, школярі, ентузіасти можуть змінити ситуацію в інформаційному просторі.

Ми живемо в постіндустріальну інформаційну епоху, коли важливо володіти достовірною інформацією, швидко здобувати і передавати занння наступним поколінням.

Кожен з Вас може приєднатись до інформаційної корпорації Global Ukraine щоб взяти активну участь у створенні нової реальності.

  Створити інтернет-ресурс доведеться власними силами активної частини українського суспільства. Чому такий ресурс за 20 років, або навіть за останній рік не створений - питання до народу, суспільства.
Ресурсів українською мовою безліч -  ZIK, zbruc.eu та багато інших. Чому українці мають величезну діаспору і досі не мають на своїх сайтах перекладу матеріалів на англійську, іспанську, італійську, німецьку, французьку, арабську мови?

Українська інформаційна корпорація - проект майбутнього!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"