Россия Україна

      В мене практично нема родичів в ЄС та США, але є кілька десятків родичів в Росії. В мільйонів українців є родичі в Росії, так само в мільйонів росіян є родичі в Україні.
     Чому політики Росії і України довели за 23 роки дві сусідні країни до стану війни? Ось головне питання. Нас намагаються пересварити, розірвати родинні стосунки. Навіть спілкування між родичами стало проблематичним через пропаганду з обох сторін. Росіяни і українці мають думати насамперед над тим, як припинити братовбивчу війну. Проаналізувати причини конфлікту і зробити висновки.

У меня практически нет родственников в ЕС и США, но есть несколько десятков родственников в России. У миллионов украинцев есть родственники в России, точно так же у миллионов россиян есть родственники в Украине.
   Почему политики России и Украины за 23 года поставили две соседние страны на грань войны? Вот в чем главный вопрос. Нас пытаются поссорить, разорвать родственые связи. Даже общение с родственниками стало проблематичным из-за пропаганды обеих сторон. Росияне и украинцы должны думать в первую очередь о том, как остановить братоубийственную войну. Проанализировать причины конфликта и сделать выводы.

Що стримувало таке ставлення росіян і українців один до одного за часів пізнього СРСР? Ми всі пам’ятаємо з історії подібні до сучасних часи 1654-1795рр, 1917-1954рр. Але що дозволило утримати від конфронтації сусідні народи у 1960-1990рр? В росіян і українців є періоди мирного співіснування. Ми самі є живими свідками змішаних шлюбів між росіянами і українцями як в Росії так і в Україні?
Навіть люди і змії живуть на одній планеті кілька тисяч років, головне виробити певні правила, щоб унеможливити напад. Люди білої раси можуть домовитись між собою про мирне співіснування. Саме на цьому слід сконцентрувати свої зусилля у найближчий рік.


В Україні живе 7-8 мільйонів росіян, в Росії живе кілька мільйонів українців і людей українського походження. Наші народи стоять перед вибором ворогувати, вести відкриту війну, намагатись знайти порозуміння, припинити ворожнечу, жити мирно. Навіть серед українців є багато злочинців, які грабують, вбивають, дурять українців. Ми ж не закликаємо до винищення злочинців до їх цілковитого знищення? Ми навіть відмінили смертну кару в країні. Те, що ми спостерігаємо останні 10 років в російсько-українських відносинах є певний сценарій з розпалювання війни і відкрита війна протягом останнього року. Але ж з німцями ми воювали більше 4-х років, а зараз не воюємо, чому? Чому українці припинили воювати з німцями, поляками, мадярами, румунами? Війна це певний стан, в який заводять народи, суспільства. З цього стану варто навчитись виходити.

Один мой старый товарищ, житель Киева, сказал: "Бред нашей сегодняшней жизни состоит в том, что если ты не за Порошенко - значит ты за Путина. Существование каких-то третьих вариантов в общественном сознании не укладывается". И я в очередной раз понял, что мы - очень братские народы)
Братские народы 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"