Найдавніша нація світу


Декілька років тому, ще за правління в Україні президента Кучми до нашої держави прибув з офіційним візитом президент Сполучених Штатів Америки Білл Клінтон. Найуспішніший президент цієї країни. Саме його правління, вперше за останні десятиліття, закінчилося профіцитом державного бюджету аж у 75 млрд. доларів. Коротке пояснення. Більшість країн закінчують фінансовий рік дефіцитом бюджету. Тобто, грошей на виконання державного бюджету не вистачає і їх тим чи іншим чином приходиться позичати. Клінтон же виконав усі передбачені бюджетом країни зобов'язання, та ще й залишилася невикористаною величезна сума грошей. Всі його послідовники на цій посаді закінчували дефіцитом, який з року в рік лише зростав. Клінтон, у свій час один з кращих студентів найпрестижнішого американського Гарвардського університету був людиною дуже освіченою. Це дозволило йому підібрати на той час найкваліфікованішу у світі команду радників і помічників.
І ось, прибувши до Борисполя, ледь не з трапу літака, виступаючи перед враженою українською аудиторією, Білл Клінтон назвав українців найдавнішою нацією у світі. Він висловився приблизно так, що вітає наймолодшу у світі демократію і найдавнішу у світі націю. Цікавим у всьому даному епізоді було те, що присутні при цьому місцеві аборигени так нічого і не второпали з його слів. В когось очі стали квадратними, в когось вилізли з орбіт, а один, присутній при цьому «корифей від історії», знизав плечима і просичав: Україна – батьківщина слонів. При цьому ніхто донині чи то не схотів, чи то не зміг вияснити, які підстави були в президента США для подібної заяви.
Давайте це зробимо ми з вами. Отже, українці, за твердженням Клінтона, найдавніша нація світу. Таке твердження від глави найпотужнішої держави світу не є простим компліментом. За ним знаходиться науково бездоганне доведення. Ось воно. Виявляється, лише в українців і в українській мові людська істота позначається словом жіночого роду. Людина, тобто вона. Лише в українців людиною є жінка, в усіх інших народів це чоловік.

Повний текст статті за посиланням:
Найдавніша нація світу
http://runa.pp.ua/

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"