Крах капіталізму в Україні

Всі 23 роки населення України дурили побудовою демократії та капіталізму.

Спочатку обдурили населення "приватизацією" промисловості.
Приватизовані підприємства швидко перейшли до рук капіталістів, яких милозвучно назвали "олігархами", щоб не звинувачувати у всьому капіталістичний лад.
Потім зруйнували економіку гіперінфляцією.

Приватизація нерухомості (житла, будинків) та торгівля нею дала змогу збагатитись 10-20% населення. Але право власності на нерухомість простої людини слабко захищене державою, десятки тисяч людей стали бомжами внаслідок кримінальних афер.

Приватизація земель сільськогосподарського призначення виявилась оманою, адже досі люди не можуть вільно продавати та купувати землю. Натомість іноземні та "українські" агрохолдинги взяли в практично безоплатну оренду десятки і сотні тисяч гектарів землі і нещадно її експлуатують. Місцева влада збагачується, надає в оренду та виділяє землю міст і сіл під житлове, промислове будівництво за хабарі.

Приватизували облгази та обленерго. Тепер населення страждає через віялові відмикання струму цілими районами. Також невпинно зростають ціни на газ та електроенергію. Власники компаній вимагають передоплати за електроенергію.

Верховна Рада, уряд є представницьким органом олігархічних кланів та капіталістів.

Суди, прокуратура приватизовані суддями та прокурорами і дають гарний гешефт суддям і прокурорам. Натомість людина не може захистити свої права. Рішення в судах приймаються на користь капіталістів, чиновників, влади.

Українській народ змушений виплачувати більше $160 млрд боргів, які набрали клептократи державного та приватного секторів економіки.

Як вважаєте, це довго триватиме? Адже терпець людей вже урвався, що показали події 13-14 року.

Україна настільки пограбована демократами та капіталістами, що не змогла нічого протиставити зовнішній агресії сусідньої капіталістичної Росії!
Капіталістичні США, Велика Британія та Росія наплювали на свої обіцянки 1994 року.

Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки підтверджують Україні їх зобов'язання згідно з принципами Заключного акта НБСЄ поважати незалежність, суверенітет та існуючі кордони України.

Чим остаточно показали "звірячий оскал капіталізму", як казали ще 30-90років тому. :)
Навіть в цей важкий для країни час капіталісти наживаються на війні. Уряд країни все робить для подальшого зубожіння українців, збільшує податкове навантаження. В той час як капіталісти продовжують виводити прибутки в офшори і платять мізерні податки до державного і місцевих бюджетів.

ЗМІ капіталістів (радіо, телебачення, інтернет) створюють віртуальну картину, яка не відповідає реальності. Світогляд українців змінено хибними та людожерськими концепціями соціуму, суспільних відносин. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"