мені не потрібна англійська

Українцям важко звикнути до англійської. В українській мові діє просте і ефективне правило "як чуємо так і пишемо". В англійській мові все інакше. Бо українська мова природна, вона еволюціонувала тисячі років. Англійська "штучно" створена так само як італійська, російська, німецька, есперанто.
Мова формує мислення, "менталітет" народу. Для чого українцям чужі сенси, спосіб мислення, традиції?
Чому українці власноруч роблять з своїх дітей яничарів?
Ніби незалежна країна, є "свобода", але зі своєї волі багато хто чинить м’яко кажучі недобре.
Є такий термін "русифікація". Прекрасно розумієте що він означає і до чого призвів за останні 300 років.
Тепер прийшла нова біда "‪#‎англоїзація‬"?
Українці вже бачили турецькомовних та російськомовних "яничар". Здається зараз українцями починають правити англомовні яничари.

"Після переходу на іслам яничари виховувалися в дусі релігійного фанатизму й сліпого послуху. 
В українській мові назва яничари вживалася переносно на означення ренегатів, що вірно і завзято служили чужій владі, лютих карателів, катів, поневолювачів.  
Основу регулярного війська Високої Порти складали полонені, а потім набрані за спеціальним законом «девширме» хлопчики, підлітки та юнаки віком від 8 до 20 років із завойованих турками територій християнських країн. Спочатку протягом 7-8 років полонені християни проживали у селянських сім'ях Анатолії, де знайомилися з тюркськими та мусульманськими традиціями, після чого їх зараховували до корпусу «аджемі» й називали «аджемі огланами» (тобто, новачками). Тут вони впродовж 8 років вчилися військової справи, а також використовувалися під час різноманітних, головним чином будівельних, робіт. Лише після такого довголітнього вишколу хлопець чи юнак з України, або ж Сербії, Болгарії чи Боснії, потрапляв до найбільш елітного корпусу яничар. Набраних у християнській частині Європі огланів відправляли служити головним чином в азіатську частину Османської імперії — до Анатолії, а ті, що походили з Азії направляли служити до Європи."
 Яничари

Від німецькомовних загарбників вдалось позбутись. Але українці заплатили за це життям кількох мільйонів співвітчизників.




Мови майже однієї третини людської раси мають те, що Вільям Джонс назвав "спільним джерелом". Десь між 3500 і 2500 роками до нашої ери, індоєвропейська громада, яка була, вірогідно, заснована у Центральній Європі, рушила на схід і захід.Декілька років тому в газеті "Слово Просвіти" прочитав я, що в Об’єднаному Королівстві (колишня Велика Британія) видана книжка про історію англійської мови. Я зацікавився нею, і захотілося її почитати… Нарешті, я придбав її…Виявляється, що 2 лютого цього року українці мали б відзначати, якщо не святкувати, 215 років з дня, як на мене, надзвичайної події, про яку ви дізнаєтесь нижче…

Англійські вчені про українські корені індоєвропейських мов

Заради об’єктивності.
Насправді проблема в іншому.

В Україні неправильно та неефективно викладають англійську.

Щоб вивчити англійську потрібно щоденно по 3 години протягом 1-2 років нєю займатись. Слухання, говоріння, переклад. 3 складові вивчення мови.
Натомість в українських школах викладають англійську 10 років по 1-4 години на тиждень.
В результаті цього 80-90% українців не володіють англійською.
Проблема не в тому що "мені не потрібна англійська", а в тому що "англійську неправильно викладають".
Змініть методику викладання, інтенсифікуйте вивчення англійської і її знатиме 95% українців після закінчення школи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"