Радіо Київ | FM radio Kyiv

Валерій Харчишин написав про класичну FM станцію

Ми живемо у паралельній реальності. Для більшості з нас, музика асоціюється зі звуками, що нас оточують, а це переважно попса, тобто, будь-яка пісенна чи танцювальна форма, але ні в якому разі не класична музика. Ми не маємо жодного каналу чи фм-станції класичної музики. Бо у нас вони закриються наступного дня після відкриття. У наших філармоніях і драмтеатрах продають капусту та проходять виставки-базари-ярмарки, коли в них не виступає Олег Вінник.
І це не тому, що академічна музика маргіналізувалася і залишилась тільки, як спосіб освоєння інструменту у музучилищах та консерваторіях. Це тому, що ми живемо у паралельному світі, де нам добре і без ваших пілікалок у смокінгах.
А що по той бік? У Віденську оперу важко взяти квитки, не згадуючи вже Метрополітен(це не метро) І квитки по 3-8 тисяч грн, в La Scala, якщо по нашому. 

FM станція класичної музики не закриється. 
Розцінки на рекламу будуть вищими в 2-5 разів за інші FM. Аудиторія багатша. Відповідно і рекламу будуть давати люксових авто, дорогих квартир, готелів, ресторанів, туристичних турів.
Класику слухають люди з доходом від $20k до $5M на рік. Але і $5 мільйонів не межа.

Відкрийте FM з класикою і будете монополістом, знімете вершки з ринку.

Якщо відкриєте FM з українською музикою в Києві, то теж будете монополістом на ринку 2-4 місяці.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"