НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ


До дня народження видавництва Наш Формат спільно з Спільнотою Української Реформації та Культурним Десантом оголошують про проведення особливої акції «НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ» на підтримку Збройних Сил України. Бо наше військо читає і потребує як мілітарної професійної літератури, так і книг для особистісного розвитку і просто інтелектуального дозвілля.

1.Протягом трьох днів усі придбані книжки видавництва «Наш Формат» подвоюватимуться: одну книгу отримуєте ви, іншу НФ дарує військовим. Переходьте на сайт nashformat.ua, замовляйте книжку для себе і таким чином підтримуйте військо, що читає 👉 bit.ly/3Ak34OB
2.👉 Частина зібраних книжок буде передана нашим друзям і партнерам з Культурного Десанту для подальшої передачі тим, хто потребує книжок на нулі і поруч, а інша частина через ГО Реформація традиційно поповнить бібліотеки підрозділів Сил Оборони.
3. Також ви можете підтримати благодійним внеском збір для комплектування бібліотек для 15-30-ти військових частин, які потребують сучасної актуальної літератури, в середньому 100 книжок на підрозділ, кількість залежитимете від того, наскільки вдалим буде експеримент.
Посилання на донейти 👉 bit.ly/3Mnf6O6



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"