Моральні виродки у владі

Що означає мовчання правлячого класу в цій ситуації? Просту констатацію факту: український правлячий клас у своїй більшості – це моральні уроди, що не здатні до самооцінки, до постановки суспільно важливих цілей, до самоочищення. А це шлях до самознищення правлячого класу.
Ситуація це не просто якісь пересічні обставини. Ситуація це така комбінація умов та обставин, яку або можна здобути з важкими зусиллями і втратами, або з якої неможливо вийти без великих зусиль та втрат.
Ситуація морального уродства правлячого класу стала критично важливою для самого існування України.
Про моральне уродство правлячого класу знають тепер не тільки українці. Про моральне уродство українського правлячого класу тепер знають і іноземці – не тільки ті, що підтримують нас (як от Європа та США), але і ті, що зловтішаються з цього (як от Росія).
Отже правлячий клас мовчить не тому, що у нього шок чи тому, що він всього цього не знав. Правлячий клас мовчить, тому що діє, як завжди діяв до цього – якщо довго мовчати, то громада забуде і махне рукою.
На цей раз так не буде. Бо все дуже серйозно, і мова йде про виживання цілого народу і збереження країни.
Представники двох парламентських фракцій "корупції та збагачення" продовжують робити вигляд, що все погано, але не дуже критично – мовляв, змінимо Уряд і все буде гаразд.
Не буде гаразд. Правлячий клас як моральні уроди отримають всегромадський бойкот без Майдану. Це буде всегромадська неприязнь, яка означатиме неможливість публічної діяльності для правлячого класу. А для правлячого класу це фатально.
ЧОМУ МОВЧИТЬ ПРАВЛЯЧИЙ КЛАС?

Правлячий клас - моральні виродки вже 2-3 тисячі років. Що Вас дивує, пане Дацюк?
Згадайте цезарів риму, римських пап середньовіччя, візантійських царів, київських князів, монгольських ханів, царів російської, англійської, французької, іспанської імперій.
 Ієрархічна система влади для того і створена щоб на вершину піраміди потрапляли моральні виродки.
Так всюди в сучасному світі. В США, ВБ, ЄС, Китаї, Аргентині, країнах Африки і Близького Сходу.
В Україні також. Згадайте історію 20-го століття. Як не правитель СРСР чи УРСР так моральний виродок.
В 1991-2016 традиція продовжилась. Чому вона мала змінитись?
В України і українців є шанс вперше за багато тисяч років зруйнувати цю Систему.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"