Нова фаза супердержави

Є шанс відновити #СРСР на нових принципах?
Яка ймовірність відродження комунізму на території Росії, України за підтримки Китаю в тому числі?
Наскільки народи Росії та України звиклись з ідеєю відновлення спільної країни?
З росіянами все зрозуміло. Вони за і готові. Питання лише в основах і за якими правилами буде створюватись нове державне утворення.
З українцями все набагато складніше. Після війни на Сході і анексії Криму значна частина українців налаштована вороже до росіян. Потрібно проводити політику примирення.
Які плюси?
Закінчення війни на сході України, повернення Криму. Він буде частиною нової федеративної держави.
Україна отримає ядерну зброю. Люди зможуть безпережкодно їздити по території нової держави. Економіка об’єднаної Руси-України буде значно сильнішою за окремі економіки сучасних Росії і України. Росіяни врешті решт перестануть ностальгувати за СРСР. Люди з імперськими амбіціями зможуть направити свої амбіції на розвиток нової держави, а не на самознищення існуючих. Можлива зміна економічного ладу. Відновлення безкоштовних освіти, медицини для всіх громадян. Часткова націоналізація активів олігархів. Зростання економік, а не занепад як зараз. Зняття санкцій з Росії. Синергетичний ефект від об’єднання. Нова країна матиме населення більше 200 млн чоловік. Нова країна говоритеме на рівних з ЄС, США, Китаєм. Україна отримає енергоносії за мінімальними цінами. Росія відновить ринок збуту енергоносіїв в Україні. Обидві криїни припинять торгові війни і отримають доступ на ринки одна одної. Буде відновлено співпрацю в космічній та військовій галузі. Українці отримають можливість легально працювати на території "Росії". Білоруси, росіяни та українці зможуть безпережкодно відвудувати родичів та друзів в "Україні", "Росії", "Білорусі".
Українцям варто усвідомити, що у ЄС нас не візьмуть у перспективі найближчих 25 років. Де брати людські і інтелектуальні ресурси, нові технології?
Людина сама вибирає бути рабом чи ні. Є приклад Левка Лук’яненка, Чорновола, Стуса, Івасюка, Шухевича які не стали рабами в СРСР. Є мільйони українців, які народились в СРСР але обрали незалежність 25 років тому. Їх важко звинуватити в рабстві. Українці в Росії пристосовуються до обставин, так їм там зараз важче ніж за СРСР, але вони теж мають право говорити рідною мовою, ходити в українські школи, спілкуватись рідною мовою. Росіяни в Україні мають російські школи, говорять публічно російською. Чому так не роблять українці в Росії - питання. Але все можна змінити.
Військова кампанія Росії в Україні стала найбільшим розчаруванням росіян в 21-у столітті. Вони очікували побачити в Криму та Донецькій, Луганській області таких само росіян як в Москві - багатих успішних. Натомість побачили злодійкуватих збоченців які готові вбивати, гвалтувати, грабувати будь-кого. Навіть російських військових.
Що побачили росіяни в Києві, Львові, Дніпропетровську та Одесі? Є російськомовні українці, які хочуть з Києва емігрувати до ЄС, США, Канади, Австралії, Африки. Росіяни в Україні жруть сало і п’ють горілку під російські пісні, вимагають грошей у московських кураторів і не бажають будувати(відновлювати) СРСР або ставати  учасниками иншого імперського проекту :) Вони просто вчергове не розуміють, що відбувається в Україні. А відсутність знання і розуміння породжує страх. З часом страх перетворюється на нічні жахи, руйнує психіку людей, змушує робити помилки і жити у світі ілюзій.
З прозрінням Вас росіяни та москвичі на українській землі!
Росія завжди входила в список ключових інтересів України. Доктрина Обами і Україна

Саме Україна у майбутньому (2020-2100 роки) буде визначати зовнішню політику Росії, як робила це протягом 10-20 століть.

Нова фаза супердержави на politiko.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"