Агресивність українців, суспільство, зовнішня агресія і агресивність

Ніч без сну. Агресивні діти "загублених" батьків травмують однолітків!
Angela Tkach-Vyshnya
Так завжди було, є і буде. Агресивність генетична риса кожної людини. Хтось більше, хтось менше. Хтось свідомо приборкує агресивність вихованням, релігією, хтось навпаки пестить і виховує.

Ярина читає лекцію про секс, в якій значна увага приділена гормонам, певним хімічним речовинам в мозку. Такі само хімічні речовини генерує мозок у випадку агресії. Люди в певному сенсі є машинами, роботами, які діють під впливом хімічних сполук. Розум, підсвідомість дозволяють керувати цими процесами, але є певні сталі зв'язки нейронів(прокачані зв'язки) що провокують стандартні реакції на стандартні подразники.
От військові, вони автоматично відповідають на агресію і загрозу життю. Як яскравий приклад.
Якщо підійдійти до військового, який нещодавно повернувся з фронту, і вдарити, то моментально отримаєте відсіч.
Так само і "агресивні" діти, вони живуть в умовах щоденної боротьби за виживання в сім'ї, на вулиці, з однолітками. В певному дитячому середовищі 4-16 років так само "йде війна за виживання", спрацьовують рефлекси, яким сотні тисяч років.
Гени впливають на поведінку людини все життя. Вони нікуди не зникають, навіть людина в 70-90 років зберігає ті самі гени, що і при народженні.

"Наш мурашник" розворушили 3-4 роки тому, йде війна. В мозку є дзеркальні нейрони, які передають емоційно-психологічний стан від людини до людини при близькому контакті, навіть коли людина бачить іншу людину. За три роки 200 тисяч людей пройшли через війну. Кожний військовий є генератором певної агресивної поведінки, в мозку кожного гормони агресії, нападу. Достатньо щоб дитина побула з військовим певний час щоб отримала той самий гормональний фон, щоб активізувались певні групи нейронів, зв'язки між нейронами.
Можливо частині дітей достатньо побачити військового по телевізору, на відео в інтернет. Далі активуються нейронні зв'язки і починається генерація власних гормонів. А ці зв'язки закладені генетично, українці воюють останню тисячу років по 3-4 рази за століття.
Якщо не давати вихід агресії на зовнішнього ворога, то агресія вихлюпнеться всередині країни. Таке вже було після війни в Афганістані 1979-1989 рр, коли агресія пішла всередину країни, почались кримінальні війни 90-х.

Проведіть експеримент. Заберіть у дитини якусь річ, цукерку, іграшку. Заберіть у жінки чоловіка, дитину. Яка буде реакція? Свідомість, освіта, виховання чимось допоможуть?
Спрацюють спочатку гени, нейронні зв'язки яким тисячі або мільйони років, а вже потім свідомість.




Angela Tkach-Vyshnya При цукерці-іграшці - допоможуть! мужчину вкрала інша? - значить або я йому не дала, того, що він хотів, або він мене не вартий! - це Свідомість. А ось - забрали дитину! - це спрацьовує інстинкт захисту Життя! Його з агресією не варто ототожнювати. Ми не є народом агресором, бо такої генетичної агресії. як нам не раз хочуть нав*язати її немає. А 90-ті... ті, хто в ті роки був реально агресивним, тепер є олігархом! І ми їх обираємо в Президенти!!! І з нашого боку це не агресія, а елементарна тупість.

То може й Крим, Донецьк, Луганськ, Київ нас не варті?
Захопили вороги - хай вдавляться!
Стосовно олігархів варто визначитись вони "свої" чи "чужі".
Якщо свій отримує, захоплює владу, то одне, якщо чужий загарбав владу, майно, землю - це інше.
Ми не є народом агресором... аж смішно стає.
Кожен народ є агресором, прагне до розширення територій або занепадає внаслідок агресії сусідніх народів. Кожна людина має "ген агресії".

Спостерігали агресію українців і українок, коли сусід розоре межу, коли сусідка ображає і лає сусідів з-за паркану?
Це агресія? Ми агресивні?

Голландські вчені провели дослідження, в результаті якого зуміли довести, що гормон, що відповідає за емоційний зв'язок матері і дитини, може викликати агресивну поведінку у людей.
Як відзначають вчені, це дослідження дозволило вперше виявити зворотний бік гормону, вплив якого на поведінку людей досі вважався суто позитивним.
Раніше вченими вже було доведено, що гормон окситоцин має величезне значення у встановленні психологічного зв'язку між матір'ю і дитиною. У цей час навіть продається парфумерія та спреї на основі окситоцину, що допомагають, за словами їх творців, встановлювати довірчі відносини з людьми і мати успіх завдяки цьому в справах.
Група вчених з Амстердамського університету під керівництвом Картсена Де Дрю вперше зуміла показати, що дія окситоцину може бути прямо протилежною і викликати агресивну поведінку у людей, яка прямо пов'язана з їх уже посиленим емоційним зв'язком з певним колом людей. Така агресія, згідно з отриманими даними, виникає в тому разі, якщо цьому колективу людей загрожує небезпека. 

Вчені: Гормон материнської любові здатний викликати агресію


Агресивний настрій і схильність до суперництва у жінок проявляється під впливом гормону естрогену. Як і чоловічий гормон тестостерон , естроген впливає на емоційний стан людини. Американські вчені довели , що підвищений рівень естрогену загострює почуття суперництва і негативні емоції.

Джерело: http://newsone.com.ua/nauka/vcheni-agresiyu-u-zhinok-viklikaye-splesk-gormoniv.html
Вчені: агресію у жінок викликає сплеск гормонів

Джерело: http://newsone.com.ua/nauka/vcheni-agresiyu-u-zhinok-viklikaye-splesk-gormoniv.html
Вчені: агресію у жінок викликає сплеск гормонів

Джерело: http://newsone.com.ua/nauka/vcheni-agresiyu-u-zhinok-viklikaye-splesk-gormoniv.html

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"