Адміністративно-командна система

Де в Україні #ринок газу? Може є фондові і товарні біржі, де встановлюється і визначається ціна на #газ, #бурштин, нафту, #зерно, метал, #дерево українського виробництва?
Може правлячий клас за 25 років спромігся створити в країні фондовий ринок, де кожен українець може купити/продати акції?
Ціни встановлюються директивно, як в УРСР. комсомольці, комуністи та їх нащадки мало змінили економічну систему країни. Все регулюється державою, СБУ, НБУ, нацрадами(так радами!) Вся влада радам! Знайоме гасло? І ці ради(совєти рос.) досі кермують державою та її економікою!
Ще є сільські, міські, районні, обласні #ради!
Всі ці ради розподіляють бюджети, дерибанять землю, фактично керують країною.
А на горі Верховна Рада!
Систему рад створили і запровадили більшовики 100 років тому!
Ця #система досі успішно використовується їх нащадками для керівництва і грабунку країни. Адже #вибори це фікція! Насправді у ради потрапляють переважно свої люди. Хіба що кілька опозиціонерів щоб називати це демократією, плюралізмом. Але більшість - більшовики, комсомольці, перефарбовані комуністи і бандити, кримінал.
А ми досі спостерігаємо за цим цирком. І не можемо дати собі ради!
Залишаємось наймитами, рабами у системі рад!
В ради історично потрапляли базікали, лінтюхи, партійці, хабарники, рішали та інші подібні елементи радянської дійсності
В РДА, ОДА навпаки відбирали людей справи, тих, хто вміє реально реалізовувати "на місцях" політику партії: будувати заводи і фабрики, створювати радгоспи і колгоспі.
От така ... малята! Любі хлопчики й дівчата!
Що ми зробили за 28 років щоб змінити цю систему, демонтувати "державу рад"? Система самовідтворюється, перебуває в постійному розвитку, вдосконалюється, мімікрує під демократію. Її дуже складно подолати. Правлячий клас, владу охороняють десятки тисяч "аґентів Смітів" цієї матриці. Десятки тисяч поліцаїв, працівникіа спецслужб, військових.
Членами системи різних рівнів є від одного до двох мільйонів людей.
Щодо "виборів" президента.
Князь бере владу в Києві через повстання, вбивство, переворот, війну вже не так важливо.
Після взяття влади в Києві князь(гетьман, президент) поширює свою владу на інші землі. Така вже традиція, якій 1200 років.
#ВРУ #влада #держава #країна

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"