Історія і карма

Спроби представити британців, іспанців, німців, французів "білими і пухнастими", забути про злочини проти людства в 16-20 століттях, работоргівлю, колонізацію Африки, Азії, Північної та Південної Америк - намагання приховати і забути всі ці злочини.
Росіяни, британці, іспанці, німці, французи воліють не згадувати про власні злочини. Хочуть щоб людство забуло про жахливі сторінки історії: голодомори, війни, колоніалізм і не засудило винуватців та їх нащадків.
Але кожну імперію чекає доля Монголії, яка колись була Золотою Ордною. #карма
Звичайно Велика Британія, США, Німеччина, Франція, Іспанія, Нідерланди підіграють Росії і покривають злочини, бо вони всі в "одному човні".
Саме тому так кволо на міжнародному рівні йде процес засудження агресії Російської Федерації країнами ООН. Всі колишні колонізатори відчувають свою слабкість перед новими колонізаторами. Вони добре знають з власної історії і боротьби за колонії, що їм загрожує.
Як мінімум втрата колоній, максимум знищення більш агресивним колонізатором.
Така сутність держав і імперій, які створюють люди.
Країни ООН зараз схожі на зграю тварин, яка помітила хижака збилась в стадо.
Вони знають, що хижак когось вполює, бо ним рухає жадоба крові.
Ритуальні жертви можуть ненадовго відволікти хижака, затримають напад на стадо.
Але планів хижака колишні колонізатори не знають, тим більше вони занадто налякані і не відчувають колишньої міці, згуртованості, волі до спротиву.
Кров жертви часто застигає при вигляді хижака, знижує потугу до спротиву. Хижак це розуміє.
На злам волі жертв розрахована пропаганда RT, меседжі в російських медіа, демонстрація сили, робота ботів в соцмережах, кіберзлочинців, кібервійськ, розвідки та дипломатії.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"