Гібридна війна

Гібридна війна значно дешевша і ефективніша за класичну.
Щоб захопити Крим РФ витратила кілька млн доларів на пропаганду та паливо. Уявіть скількі коштів, ресурсів, зброї, солдат, техніки потрібно щоб захопити Крим в класичній війні!
Просто порівняйте вартість захоплення Криму у гібридній війні і спробу захопити Донецьку, Луганську область у класичній війні.
Звичайно війна на Сході відбувається з використанням арсеналу гібридної війни, але використання зброї робить цю війну дорогою для двох сторін конфлікту.
Якщо у військовому конфлікті задіяні дві сторони, то завжди є третя, яка отримує зиск.

Війни наступних століть будуть гібридними. Американці підрахували щоб вбити одного ворожого солдата у класичній війні потрібно $400 тис., для того щоб змусити солдата "скласти зброю" за допомогою психологічного, психічного, інформаційного впливу достатньо 125 доларів. Тому нема сенсу витрачати мільярди у військових конфліктах. Інформаційна та психологічна, економічна Холодна війна дозволила США знищити СРСР без військового конфлікту. Тобто ядерну державу в 1980-1990 роках перемогли без класичної війни. Рейган озвучив мем #империязла, який поширили агенти і підхопили корисні ідіоти всередині СРСР. Долю країни було вирішено за кілька років.


#СССР уничтожили несколько слов: #джинсы, #иномарка, империя зла и добил #евроремонт.

#СРСР знищили #джинси, #іномарка і добив #євроремонт.


Головне питання за що вести війну майбутнього?
За території? Так РФ вже зараз має мільйони кілометрів, які не може ні захістити від китайців ні заселити росіянами. За населення? Так воно емігрує при перших ознаках війни, протестів, заворушень в країни зі спокійною ситуацією. Який сенс тій же Росії воювати проти України? Ті люди, яких РФ змогла захопити в Кримській, Донецькій і Луганській областях не зможуть перекрити потреби в нестачі населення в Сибіру, європейській частині РФ.


Використовуйте в інформаційній війні проти Росії меми, хештеги #ИмперияЗла #ТюрьмаНародов! #Россия #Україна

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"