Ukraine books on Amazon

Do you want to sell Ukrainian books on ?

Ви купуєте на amazon.com книжки українською мовою? Яким надаєте перевагу паперовим чи електронним?
Можете запитати у знайомих українців в США, Канаді, ЄС та інших країнах?
10-25 млн українців та їх нащадків трьох хвиль еміграції заробляють у кілька разів більше ніж українці на батьківщині.
Вони платоспроможні покупці.
Чому українські #письменники мало продають книжок через #Amazon? Чому Амазон досі не зайшов в Україну офіційно з #Kindle, електронними книжками та іншими сервісами?
В Україні теж є 2-4 млн людей, які мають дохід вище 1000 євро на місяць і цілком можуть собі дозволити електронну книжку за 5-20 євро.
Видавництвам, письменникам варто орієнтуватись не тільки на ринок паперових книжок, але й на світовий ринок. Бути в сучасному тренді.
З Української деревини можна виробляти папір, друкувати книжки і продавати закордон! Книжки коштують в рази дорожче за ліс-кругляк! Ось просте і ефективне вирішення питання.
В Україні десятки письменників, книжковий ринок зростає з кожним роком. В світі є багато сервісів для продажу книг і розсилки. Якщо не Амазон, то це має бути інший, навіть український сервіс. Звичайно Амазон його купить через 1-3 роки за мільйони доларів. ТНК завжди купують локальних конкурентів для того щоб зайти на ринок.
Українські письменники продають свої книги англійською, іспанською, німецькою, французькою мовами через іноземні видавництва. Чому? Тому що українські видавництва не вміють працювати на міжнародному ринку, просувати свою продукцію. Ще є мабуть підводні камені з законодавством, експортом книжок чи ще якісь. Які? Чому Верховна Рада і уряд не зробили за 25 років все можливе, не створили умови для того щоб український письменник перекладався іноземними мовами і продавав книжки на експорт.
Досвід Оксани Забужко, Андрія Куркова доводить, що українська книга має попит в Світі!

Проінвестуйте 1 млрд гривень в українську книжку українською, англійською, німецькою, іспанською, французькою, китайською та іншими мовами! Через 3-5 років отримаєте 100 млрд гривень від продажу українських книжок в інших країнах!
Видайте іноземними мовами українських класиків Лесю Українку, Івана Франка, Коцюбинського, десятки сучасних українських письменників.


#UkraineBooksOnAmazon #UkraineBooks #UkraineBook


The Museum of Abandoned Secrets


Що може зробити для підтримки української книги влада, письменники, видавництва громадськість, суспільство?
мабуть Ви вже здогадались

Розмістити на amazon.com книжки українських класиків Т. Шевченка, І. Франка, Лесі Українки, Нечуя-Левицького, Куліша, Коцюбинського, М. Грушевського, Гоголя, І. Багряного та десятків інших!
Спочатку українською мовою, з часом переклади англійською, іспанською, французькою, китайською та іншими мовами.

Люди на планеті мають знати про українську культуру. Завдання українців - надати іншим націям можливість читати твори українських письменників в оригіналі та в перекладах.

Чи є в кожному підрозділі ЗСУ 10-20 книжок Kindle з українською літературою, уставами, законами?

Електронна книга має бути в кожному взводі, мінімальна кількість 10-20 штук на роту.
Сучасний солдат - має багато читати і знати. Знання, інформація, вміння працювати з ними - основа боєздатності сучасної української армії!.


Є навіть альтернатива Амазону - Google Play!

Видавництво Старого Лева  наприклад продає книги через цей сервіс.


Amazon reported third-quarter earnings Thursday that missed analysts estimates on increased spending and forecast that it might not make a dime on holiday sales expected to top $40 billion. The world’s biggest online retailer will continue to win market share by offering quick delivery of an ever-growing assortment of goods. And it will continue to spend on the things that make its customers loyal: warehouses near their homes, original video shows to watch and devices that make their lives easier.Amazon’s operating expenses increased 29 percent in the third quarter to $32.1 billion, primarily on video programming and new warehouses. The costs included investments in India, refinements to voice-activated Amazon Echo products and construction of new data centers for Amazon Web Services, the company’s cloud-computing division.

Amazon Spooks Investors With Big Spending Ahead of Holidays
RevenueIncrease US$107 billion (2015)
Operating incomeIncrease US$2.233 billion (2015)[9]
Net incomeIncrease US$596 million (2015)[9]
Total assetsIncrease US$65.444 billion (2015)[9]
Total equityIncrease US$13.384 billion (2015)[9]
Employees268,900 (July 2016)[10]

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"