Три мушкетери. Українська версія.



Конфлікт між МВС та Правим Сектором, ЗСУ, СБУ буде загострюватись. Звичайна конкуренція силових структур, яка відома ще з часів Олександра Дюма на прикладі мушкетерів короля та гвардійців кардинала.
Дія роману відбувається на початку 17 ст., коли королем Франції був Людовік XIII, людина надто слабка й недосвідчена для правління державою. Фактично влада належала кардиналу Рішельє, на якого король покладався в усіх політичних справах. Дюма перебільшує ворожнечу між королем та кардиналом - в романі обидва ведуть проховану війну між собою. Інструментом цієї боротьби є добірні військові частини - полк мушкетерів, улюбленців короля, та полк гвардійців, улюбленців кардинала. Дюма також використовує відому з історії ворожнечу між кардиналом та королевою, Анною Австрійською.
«Три мушкете́ри» — роман Александра Дюма

Типовий історичний сюжет.
Конфлікт, протистояння між співробітниками МВС та військовими ЗСУ, військовими та сбушниками, вояками добровольчих підрозділів та міліціонерами існували давно.
Війна лише підсилила конкуренцію та протистояння. За останні півтора роки конфліктів між військовими та спецслужбами було багато. В мережі достатньо відео на цю тему.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"