Європа і Африка


#Європа постійно веде війни. #Африка завжди мала чисельну перевагу, але не мала союзів, сильних держав, промисловості, флоту, армії.
Саме тому ще з часів Македонського, Римської імперії білі перемагали чорних.
Чи є у чорних #стратегія перемоги білих у цій тисячолітній війні?
Чорні в США, ЄС вчаться у військових академіях, займають керівні посади в уряді, армії.
Деякі білі країни сприяють еміграції чорних в Європу останні 50 років, війни у Алжирі, Лівії, перевороти в багатьох країнах А. посилюють і викликають хвилі емігрантів чорних і арабів.
Постає питання: може геноцид чорних і перевезення рабів з Африки до Америк у 16-19 століттях вже тоді було захисною стратегією Європи? Врятувало від захоплення(затоплення) чорними Європейського континенту.
Чому Україна приділяє мало уваги конфліктам, війнам європейців з африканцями?
На вулицях українських міст, особливо в Києві, Одесі часто можна побачити чорних, арабів. Їх культура, поведінка, діяльність викликає багато запитань.
Чи готова Україна до війни і захоплення чорними Європи у наступні 25 років?
P.S. жовті останні 20 років допомагають чорним технологіями. Яку сторону вони займуть здогадатись легко?
Якщо згадати невтручання Обами, США у війну між росіянами, українцями, слабкі потуги Трампа, Меркель, Макрона у залагодження війни між білими націями, то ситуація для білих напередодні важких часів кепська.
Згадайте як "виносять" білих колонізаторів з ЮАР останні кілька років.
Білі запобігли об'єднанню країн Африки, вбили лідера. Африка ще не скоро оговтається. Пута неоколоніалізму, контракти корпорацій з компрадорськими елітами досі діють. Це дозволяє цивілізаціям білих отримувати корисні копалини з Африки. Першими ластівками будуть самостійні уряди країн чорного континенту, перехід до ресурсної економіки, поява власної промисловості.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"