Інформаційна світова війна

#СРСР впав через падіння моралі суспільства, запровадження подвійної і потрійної моралі. Так довго в розщепленому стані свідомості люди не змогли жити. Коли є два суспільства одне офіційне, інше реальне, то ці дві концепції починають конкурувати за свідомість людей. Реальний світ хабарів, брехні, крадіжок, злочинців, джинсів, магнітофонів, валютників, бариг, повій переміг світ чесних піонерів, комсомольців, комуністів, інститутів, науки і космосу.
Достатньо було щоб 5% людей захотіли жити в світі джинсів, японських годинників, магнітофонів і іномарок. Але це була еліта СРСР: діти номенклатури, науковців, директорів, голів колгоспів.
З 1970 року виросло покоління з іншими цінностями, бажанням виїхати на еміграцію в капіталістичні країни, пожити "ситим життям", приватизувати активи країни.
Економіка 20-го століття ресурсна, сировинна.
СРСР віддавав ресурси Європі, США, та іншим країнам. Тому і зійшов на пси за 20 років після 1970.
Але натомість можливо отримав щось нематеріальне: досвід, знання, технології. Можливість поширити шпигунські мережі в ЄС, США. Ми ж не знаємо що запланувало КДБ на 50 років в 1970-80?
Якщо такі плани були, то вони сягають 2020-2030 років.

Безглуздість цієї війни, відсутність значущих військових і політичних результатів показали, що Радянський союз втратив харизму – харизму, з якої він починав. Держави-альтернативи, держави робітників і селян, держави, яка зробила нормою 8-годинний робочий день, яка піклується про робітників. Тієї держави, дивлячись на яку Захід спішно почав змінювати свою соціальну політику і придумувати середній клас, щоб не потрапити під комуністичний бунт вже у себе.Західний так званий середній клас – це цілком заслуга існування Радянського союзу. Коли буржуїни, що змушували робочих працювати по 16 годин на добу, експлуатували в шахтах дитячу працю, пішли назустріч і почали вирощувати робітника з будинком, з машиною, з холодильником і всім іншим, щоб він був прихильником даного політичного ладу, ставав маленьким буржуа і вже не бунтував, не ставав комуністом.

Советский союз убил один фильм - Алексей Арестович 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"