Духовна підтримка поранених на війні

20 листопада 2015
За час проведення АТО загинули 1842 військовослужбовців Збройних Сил України, поранення отримали 8519 військових. Про це повідомив начальник головного управління персоналу Генерального штабу Збройних сил України, генерал-лейтенант Ігор Воронченко.

Генштаб озвучив кількість загиблих і поранених за час АТО бійців

5 грудня, 2015

«З перших днів воєнних дій на Донбасі госпіталь прийняв на лікування близько 11 тисяч поранених, з них понад сім тисяч – ті, хто перебував у нас на стаціонарі. Волонтери допомагали лікарям виходжувати поранених, підтримували їх своїм душевним теплом, а ще ж є ті, які збирали і збирають кошти на медикаменти та сучасне устаткування не лише для нашого клінічного центру, а для шпиталів і лікарень в зоні АТО», – сказав генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук.

У Києві у військовому госпіталі понад сотню волонтерів відзначили нагородами

Дані з ГШ та госпіталю відрізняються на 2-3 тисячі поранених, але зараз не будемо зважати на розбіжність у цифрах. Безперечно те, що є тисячі поранених, які потребують духовної підтримки.

Вчора 
 Духовної підтримки потребують всі поранені військові і добровольці.
Кожен українець може зробити щоденною практикою молитву за здоров’я військових, навіть просте побажання здоров’я українським військовим.

Може це цілком зрозуміло мільйонам українців, і кожен з них щодня молиться за військових, за поранених, бажає всім українцям здоров’я. Але з телеекранів, від впливових осіб подібні заклики є поодинокими. Зазвичай просять допомогти відомим військовим, волонтерам.
Ми щодня чуємо зі ЗМІ, телеекранів про корупцію, політику, бізнес, новини, трагедії, тощо.
В цьому морі інформації практично не чутно закликів до мільйонів українців про духовну підтримку військових та поранених.

Якщо Ви зі мною згодні, прохання поширити подібний заклик, аналогічні думки своїми словами у соцмережах, у відеозверненнях, під час ефірів на телебаченні. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"