Історія

Українці будуть українцями, як сотні років до цього, самоназва може бути різною. Більше десятка держав змінилось за дві тисячі років. Українці залишились українцями.
Держава не організує, вона паразитує на людях.
Українці можуть організовуватись без держави. Майдани, волонтери, ОУН, Запорізька Січ, козацькі та селянські повстання, тощо. Прикладів вдосталь.
Сотні років тому українці вважали себе русами.
Але всі розуміють, що 1000, навіть 10000 років тому у всіх нас були предки. Вони жили на цій Землі, працювали, воювали, відпочивали.
Щодо тяжкої праці 500-1000 років тому нема документальних і історичних підтверджень. Вся історія політизована і сфальшована. Подивіться як фальшують історію 1-10 років, що вже говорити про сотні років.
Саме завдяки державі правлячим верствам завжди вдавалось заставити українців тяжко працювати(полюддя,панщина, кріпацтво, трудодні, податки).
Хто пропонує українцям знову впрягтись у ярмо і працювати на благо "держави", а насправді на благо чиновників, казнокрадів, бізнесменів, лихварів, банкірів.
Щодо змішування народів, крові - це черговий міф істориків. Звичайно змішування відбувалось, але його маштаб явно перебільшений. Основне, широкомаштабне змішування народів відбувається на планеті останні 100 років. Проаналізуйте як останні 20 років люди ставляться до змішаних шлюбів, більшість вороже ставиться до цього. Сотню, дві років тому ставлення було ще жорсткішим з боку суспільства, церков, релігій.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ІДЕОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІЗМУ Юліян Вассиян

НАШ ФОРМАТ ВДЯЧНОСТІ

Світогляд. Осип Бойдуник "Національний солідаризм"